Nieuws

Nieuws

Bedrijfsovername Claassen Agro Service B.V.

Geschreven op

Wij hebben het genoegen u mede te delen dat wij per 1 januari 2021 onze bedrijfsactiviteiten gaan uitbreiden door de overname van Claassen Agro Service B.V. Hiermee kunnen we u in de toekomst minimaal dezelfde service verlenen zoals u die van ons gewend bent. Lees meer »

Bezoek ons op de Dutch Pork Expo 2019

Geschreven op

16 en 17 april aanstaande zijn we aanwezig op de Dutch Pork Expo. bezoek ons op stand B105. De koffie staat klaar. Lees meer »

Voerporties blazen met Spotmix-voerinstallatie

Geschreven op

Met de Spotmix-voerinstallatie van Schauer is het voeren van kersverse brij aan varkens in grote groepen geen probleem. Klik hier voor het lezen van een artikel van Wim van Rooij uit Venhorst waar een Spotmix-voerinstallatie staat. Lees meer »

"Pig Comfort" stal met SPOTMIX voersysteem bij Wim van Rooij in Venhorst

Geschreven op

Op 28 maart jl. vond de open dag van de "Pig Comfort" stal plaats bij Wim van Rooij in Venhorst. Klik hier voor foto's en informatie van deze open dag. Lees meer »

Bedrijfsovername GVS Techniek BV

Geschreven op

Met ingang van 1 oktober 2014 jl. hebben wij GVS Techniek BV uit Nistelrode overgenomen. De activiteiten van dit bedrijf gaan wij voortzetten onder de naam GVS Electro BV. Dit betekent voor u als klant dat wij vanaf heden een complete stalinrichting kunnen aanbieden inclu... Lees meer »

Open dag 5 juli 2014 familie vd Elsen, Erp

Geschreven op

Op zaterdag 5 juli a.s. is er een open dag bij familie vd Elsen, Morschehoef 7A in Erp. Kenmerken stal: huisvestingssysteem waarbij de zeug vanaf 4 dagen na het werpen vrij kan bewegen in het kraamhok. De biggen hebben daarbij een aparte huisvesting in een kunststof bak,... Lees meer »

Open dag 4 juli 2014 Sjef Hendriks, Langenboom

Geschreven op

Op vrijdag 4 juli a.s. is er een open dag bij Sjef Hendriks, Spiestraat 24 te Langenboom. Wat is er te zien: Zeugenstal voor 270 zeugen in meerwekensysteem Luchtaanvoer onder de voergang in de kraamafdeling Dubbele voergang in de kraamstal Vleesvarkens in grote groepen Di... Lees meer »

Open dag familie Oosterlaken, Beers

Geschreven op

Op zaterdag 17 mei a.s. is er een open dag bij familie Oosterlaken, Graafsedijk 7 te Beers. Wat is er te zien: Vleesvarkensstal van 14 afdelingen met 16 hokken voor 13 dieren Half roostervloer Luchtinlaat door de spouw en onder de dichte vloer aan 1 kant van de stal door... Lees meer »

Persbericht De Vlierbos Neerloon

Geschreven op

Klik hier voor het artikel over de nieuwbouw van een stal van Frank van den Berg in Neerloon welke gepubliceerd staat in de Plattelandspost, uitgave januari 2014. Lees meer »

Bezoek ons op de LIV Venray 2014

Geschreven op

Op 25, 26 en 27 februari 2014 staan wij op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Venray. Openingstijden: dinsdag 25 februari 13:00 - 22:00 uur woensdag 26 februari 13:00 - 22:00 uur donderdag 27 februari 13:00 - 22: Lees meer »

Terug naar boven