Dealerschap VDL Jansen

P&P Agrotechniek nieuwe VDL Jansen dealer

Per 1 mei is P&P Agrotechniek uit Boekel aangesteld als nieuwe dealer voor VDL Jansen in Zuid-Nederland. Het bedrijf is al sinds 2008 dealer van VDL Agrotech, en breidt het productenpakket nu dus ook uit met de producten van VDL Jansen. Ook bestaande klanten van VDL Jansen kunnen vanaf heden contact opnemen met P&P voor vragen en service.

P&P Agrotechniek werd in 1997 gestart door Paul Delisse en Patrick Rutten, en was van oudsher met name actief in de varkenshouderij. Paul Delisse: “De laatste jaren is het aantal projecten in pluimveesector sterk toegenomen. We hebben altijd prettig samengewerkt met VDL, en het toevoegen van de producten van VDL Jansen is daarom voor ons een logische volgende stap.”

Voor VDL past het nieuwe dealerschap van P&P zeer goed in de strategie om te bouwen aan een sterk dealernetwerk. Peter Sichien, hoofd verkoop bij VDL: “P&P Agro-techniek heeft de ambitie om verder te groeien in de pluimveesector. Als VDL bouwen we graag verder op bestaande relaties, en hebben het volste vertrouwen in deze uitbreiding van de samenwerking tussen onze bedrijven.”

P&P Agrotechniek
www.penpagro.nl

De Vlonder 17, Boekel
Tel. +31 (0)492 326117 / Mail. [email protected]

VDL Jansen
www.vdljansen.com

Harselaarseweg 32, Barneveld
Tel. +31 (0)342 427000 / Mail. [email protected]

-----------------------------------------------------------------------
Voor meer vragen over bovenstaand persbericht:
[email protected]

Naar het overzicht
 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet