Varkens

P&P Agro-techniek kan voor elke stal en concept een passende oplossing bieden voor het voeren van u varkens.
Vanaf de kraamstal tot aan het eindproduct is er voor elk stadium voor iedereen een passend systeem. Doordat we werken met de nieuwste technieken op het gebied van besturing en materialen bent u verzekert van gedegen kwaliteit en het eventueel op afstand bijsturen van u voerinstallatie.

Wij bieden een breed programma aan van o.a. VDL, Schauer en ACB Aalten t.b.v. voer transportsystemen met toebehoren voor de moderne varkenshouderij. Met flexibel inzetbare transport spiralen is transport van voer mogelijk van opslagsilo's naar de stallen. Een tussenopslag is mogelijk via de modulesilo.  Daarbij kunnen dagvoer hoeveelheden of voermengsels met een van de soorten wegers worden afgewogen en daarna uitgedoseerd. Een micro doseerunit geeft de mogelijkheid om extra supplementen aan het voer toe te voegen. Natuurlijk gebeurt dit bij de Ø 60 mm systemen standaard met "Magnelis" voerbuis, al zijn de Ø 50 + 60 mm systemen ook uit te voeren in rvs

Voor dragende zeugen kunnen we voerstations aanbieden, of een traditioneel systeem d.m.v. ketting/ kabeltransport. Ook is het mogelijk om met vijzels en spiralen of d.m.v. lucht voer te transporteren. Bent u op zoek naar een systeem om stro te hakselen en automatisch aan de dieren te verstrekken dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Of het om nieuwbouw of renovatie gaat, wij kunnen het complete pakket voor u verzorgen.
We leveren en monteren de complete stalinrichting, drinkwatersystemen, elektra en alles op het gebied van droogvoerinstallaties. O.a. strotransport i.c.m. droogvoer, voerkeukens, en droogvoertransportsystemen.

Project droogvoer VDL


Kraamstal compleet ingericht incl droogvoer VDL

 

Plateau stal vleesvarkens

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet