Schauer

  1. Spotmix voer en stro-systeem
  2. Voerstations en MamaDos
  3. Stro-systemen
  4. Huisvesting-systemen
  5. Babyfeed


Spotmix voer en stro-systeem:
Spotmix meerfasenvoeding wordt al meer dan 20 jaar met succes gebruikt in meer dan 1.800 systemen in 35 landen. Meerfasen voeren verbetert niet alleen de gezondheid van de dieren, het optimaliseert ook de prestaties en bespaart voerkosten. Spotmix is ​​perfect in hygiëne. Het gehele voersysteem is na elke voerbeurt helemaal leeg en schoon.

Bijkomend voordeel is dat via dezelfde installatie gehakseld stro, houtkrullen en gepelletiseerd strooisel naar de hokken getransporteerd kan worden.

     

VOOR MEER INFORMATIE

Voerstations en MamaDos:
De Compident on demand voerstations van Schauer biedt een serie voerstations van biggen t/m zeugen en garandeert u een optimale en individuele voeding in groepshuisvesting. Elke dier kan het rantsoen waar het recht op heeft, stressvrij tot zich nemen. Precies afgestemd op uw bedrijf, wij hebben ervaring voor uw succes. Indien u de zeugen d.m.v. voerstations voert kunt u het combineren door in de kraamstal met het MamaDos voersysteem te werken.

MamaDos is een centraal droogvoersysteem dat wordt aangestuurd door de Topo voercomputer. Het systeem maakt het mogelijk om ofwel de hoeveelheid voer per zeug en dag en meerdere doseerintervallen per dier aan te passen aan de voercurve, ofwel sensor gestuurd door de voeropname van de zeug te doseren. Dit kan de voeropname verbeteren.

     

VOOR MEER INFORMATIE

Stro-sytemen:
Schauer, Strohmatic Air is een strooiselsysteem voor rund, varkens en geiten stallen. De semi-automatische functie maakt het mogelijk om in zeer korte tijd over een groot gebied te strooien. Het stro bevat weinig stof en wordt fijngehakt. Uw vee is gezonder en productiever. Met de Strohmatic kunnen de strokosten en de werktijd tot 50% worden verminderd. Het strooiselwerk is volautomatisch en verlicht zo het werk in de stal aanzienlijk. Schauer, Spotmix welzijn is een strooiselsysteem ontwikkeld voor de welfarestallen waarbij het hele proces geautomatiseerd kan worden.

Met onze balenbreker, de stromolen en het afzuigsysteem kan uw eigen stro dienovereenkomstig worden verwerkt en wordt de Welfare doseercontainer automatisch gevuld. Spotmix Welzijn is ook mogelijk in combinatie met Spotmix als stand-alone systeem.

       

VOOR MEER INFORMATIE

Huisvesting-systemen:
Schauer Agrotronic is vooruitstrevend op het gebied van welzijnssystemen voor de agrarische sector. Waarbij er verschillende mogelijkheden zijn om u stal in te richten met producten en voersystemen zodat u klaar bent voor de toekomst.

Als full-service provider bieden zij u alles van één enkele bron - planning, productdiversiteit en flexibiliteit tot betrouwbare service wereldwijd en gedurende tientallen jaren.

      

VOOR MEER INFORMATIE

Babyfeed:
Met het nieuwe Schauer Babyfeed speenbiggenvoersysteem is het mogelijk om zowel melkvervangers als pre-starters te voeren. De verwerking is geautomatiseerd. Het legen van de trogschaal die niet leeg was, moest echter eenmaal per dag handmatig worden gedaan. Deze niet onaanzienlijke mankracht is niet meer nodig voor het nieuw ontworpen voerbakstation.

      

VOOR MEER INFORMATIE

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet