Voersystemen en voeropslag

  1. Rescue care en Babyfeed
  2. Buisvoersystemen
  3. Spiralen en vijzels
  4. Toevoegingen
  5. Voersilo's en tanks
  6. Voerkeuken
  7. Voerstations

Rescue care en Babyfeed:

Of u nu kiest voor het ResueCare systeem van VDL Agro-tech of Babyfeed van Schauer, met 1 van deze speenbiggenvoersystemen is het mogelijk om zowel melkvervangers als pre-starters te voeren. De verwerking kan volledig geautomatiseerd worden.

Het aantal levend geboren biggen per worp neemt toe, terwijl de melkproductie van de zeug op hetzelfde niveau blijft. Hierdoor is de potentiële groei van de biggen moeilijk te realiseren, wat grote gevolgen kan hebben voor het bedrijfsresultaat. Daarom bieden wij u een oplossing om voldoende voer aan de grotere tomen biggen te verstrekken.

                      

VOOR MEER INFORMATIE

Buisvoersystemen:

P&P Agro-techniek biedt een breed programma aan voer transportsystemen o.a. met kabel, ketting of met luchtdruk voor de moderne varkenshouderij. Met flexibel inzetbare transport spiralen is transport van voer mogelijk van opslagsilo's naar de stallen. Een tussenopslag is mogelijk via de modulesilo. 

Daarbij kunnen dagvoer hoeveelheden of voermengsels met een van de soorten VDL wegers worden afgewogen en daarna uitgedoseerd. Een micro doseerunit geeft de mogelijkheid om extra supplementen aan het voer toe te voegen.

         

VOOR MEER INFORMATIE

Spiralen en vijzel:

Doordat wij werken met een uniek transportsysteem; de dubbelwandige spiraalbuis (die is opgebouwd uit 2 soorten kunststof)
of een transportschroef( in verschillende diameters te verkrijgen), kunnen wij u een hoge kwaliteit en levensduur garanderen.
Uiteraard leveren we ook materialen voor de bij reeds draaiende systemen. 
Maar bij nieuw aan te bieden installaties zullen we werken met de producten van ACB Aalten          

VOOR MEER INFORMATIE

Toevoegingen:

Indien u toevoegingen aan uw dieren wilt verstrekken kan dit via het voer of het drinkwater.
Voor beide hebben wij een oplossing.

         

VOOR MEER INFORMATIE

Voersilo's en tanks :

Het leveren van tanks en silo`s voor de agrarische sector behoort tot de mogelijken.
De tanks worden geleverd in semi-transparante uitvoering met een UV-bestendige transparante of RAL-gekleurde topcoat.
Ze kunnen worden voorzien van aftapschuiven, vijzels, transportsystemen, roerwerken, etc.

    

Voerkeuken:

Van de ontvangst van uw grondstoffen tot aan het gemalen of gemengd product klaarzetten of direct aan uw dieren te verstrekken, er is een oplossing op maat.

                      

VOOR MEER INFORMATIE

Voerstations:

Compident 8: Het topproduct van Schauer voor het voeren aan grote dynamische groepen tot wel 80 zeugen. Individuele selectie of centrale selectie mogelijk! Het station is robuust en duurzaam. De nieuwe elektronica van de Compident 8 is ideaal voor "Smart Farming" Eenvoudig en vanzelfsprekend.

         

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2023 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet