Pluimvee en overige diersoorten

  1. Pluimvee
  2. Geiten en Schapen
  3. Rundvee en kalveren

Pluimvee:
Bent u op zoek naar een voersysteem voor ouderdieren&leghennen of vleeskuikens dan hopen wij u een passende oplossing te kunnen bieden. Omdat wij sinds 2008 dealer zijn van VDL-agrotech bieden wij oplossingen van hoogwaardige kwaliteit waarbij de wens van de klant voorop staat. En omdat wij sinds 2023 dealer zijn van VDL Jansen hopen wij ook passende oplossingen voor de vermeerderingssector, legsector, vleeskuikensector en mestverwerking te kunnen bieden. De installatie kan, indien gewenst, door onze eigen vakbekwame monteurs en elektriciens gemonteerd en aangesloten worden. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit en een goede service.

VOOR MEER INFORMATIE


Geiten en schapen:

Of het nu gaat om het voeren of het instrooien van de potten bij u geiten of schapenstal. Wij kunnen u een passende oplossing bieden voor het automatisch stro instrooien in uw stal, dit kan nu met Stohmatic, een zeer degelijk en betrouwbaar volledig automatisch systeem wat u helpt kosten te besparen en de leefomgeving in de stal te optimaliseren. Ook hebben we producten in ons pakket waarmee we het voeren van uw dieren kunnen optimaliseren

              

VOOR MEER INFORMATIE

Rundvee en Kalveren:

Onze spotmix-installatie voor de ruwvoervestrekking bij de witvleeskalveren heeft zich de afgelopen jaren al bewezen.
Indien u kiest voor de spotmix installatie van Schauer kunt u het voeren van u dieren optimaliseren wat tot uitdrukking komt in een beter resultaat en besparing van u voerkosten Ook kunnen we voor de rundveestallen een automatisch instrooi machine aanbieden, waarbij het stro gehakseld wordt en automatisch d.m.v. een transportsysteem gelijkmatig door het in te strooien oppervalk verdeeld wordt.

Omdat wij ook dealer zijn van ACB Aalten bv en Schauer kunnen we op het gebied van voeropslag en automatisch voerverstrekking ook voor u een passende oplossing bieden.

         

VOOR MEER INFORMATIE

 

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet