Rescuecare

Vandaag de dag staan varkenshouders voor een aantal grote uitdagingen. Toenemende aantal levend geboren biggen en lage geboortegewichten vragen om nieuwe technieken.

Met RescueCare™ beschikt u over een bewezen oplossing, die al tien jaar op de markt is. Door het speciale automatische voersysteem, dat 24 uur per dag vers vloeibaar voeder levert, is het met RescueCare™ mogelijk te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw biggen tot het spenen. Hierdoor kunt u zwaardere en meer uniforme tomen bereiken en zijn de biggen beter voorbereid op de speenperiode, waardoor er minder arbeid nodig is.

De winstgevendheid kan worden verhoogd, doordat er minder pleegzeugen nodig zijn, de vitaliteit verbetert en het speengewicht toeneemt.

  Rescuecare keuken    Rescuecare    Rescuecare

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet