Actueel

Geschreven op

Vacature administratief medewerker / medewerkster

P&P Agro-techniek B.V. De Vlonder 17 5427DB, Boekel Bij P&P Agro-techniek zijn we op zoek naar een gemotiveerde administratief medewerker / medewerkster om ons team te versterken. Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met stalinrichting met o.a. voerautomatisering.

Lees meer

Geschreven op

Gedeeltelijke overname Coppens Stal-techniek B.V.

Geachte heer, mevrouw, Wij hebben het genoegen u mede te delen dat wij onze bedrijfsactiviteiten gaan uitbreiden door de overname van een gedeelte van Coppens Stal-techniek B.V. per 1 juli 2023. Het betreft de volgende onderdelen:

Lees meer

Geschreven op

Dealerschap VDL Jansen

P&P Agrotechniek nieuwe VDL Jansen dealer Per 1 mei is P&P Agrotechniek uit Boekel aangesteld als nieuwe dealer voor VDL Jansen in Zuid-Nederland. Het bedrijf is al sinds 2008 dealer van VDL Agrotech, en breidt het productenpakket nu dus ook uit met de producten van VDL J...

Lees meer

Geschreven op

Aangepast uurtarief per 01-07-2023

Wegens stijgende kosten hebben wij besloten de uurtarieven per 01-07-2023 te verhogen. Basistarief Maandag t/m vrijdag Monteur: € 52,50 per uur Service monteur: € 57,50 per uur Avondtarief voor storingen vanaf 17.00 uur Maandag t/m vrijdag Service monteur: € 6

Lees meer

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet