Wij zijn P&P Agro-techniek

P&P Agro-techniek BV is 1997 gestart door Patrick Rutten en Paul Delisse, twee praktijkvakmannen die beschikken over een jarenlange relevante werkervaring. Sinds 1997 is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met ± 20 medewerkers. Sinds 2001 is P&P Agro-techniek gehuisvest in een pand aan de Vlonder 17 in Boekel en in 2021 is het magazijn uitgebreid met een hal op De Vlonder 18 in Boekel. Daardoor is de snelle levertijd van o.a. onderdelen voor voerinstallaties en spiralen gewaarborgd.

De volledige montage van alle verkochten materialen gebeurt door het bedrijf zelf. Het hele proces, van aankoop tot ingebruikname, is bij P&P Agro-techniek BV dan ook in vertrouwde handen. Met trots mag vermeld worden dat we zijn uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van voerinstallaties voor de agrarische sector. Belangrijk is hierbij ons serviceteam dat 7 dagen per week voor de klant klaarstaat.

Intussen is ons werkgebied uitgebreid in meerdere landen, dus mocht u plannen hebben in het buitenland, neem gerust contact met ons op.

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet