Elektra

  1. Klimaat en ventilatie techniek
  2. Besturing tbv droogvoer
  3. Verlichting

Klimaat en ventilatie techniek:

Voor de agrarische sector bieden wij een pakket t.b.v. klimaat en ventilatie techniek. Graag zijn we bereid een passende oplossing te bieden na overleg met de klant. Het klimaat is 1 van de speerpunten om een goed resultaat te behalen.

              

VOOR MEER INFORMATIE

Besturing tbv droogvoer:

Wij kunnen op het gebied van droogvoerinstallaties verschillende standaard besturingskasten leveren van diverse leveranciers.
Indien er een passende oplossing geboden moet worden voor de op maat gebouwde droogvoerinstallaties kunnen we een besturingskast speciaal voor u op maat leveren.         

VOOR MEER INFORMATIE

Verlichting:

Led verlichting is de lamp voor de toekomst.
Hierbij kunnen we voor u de juiste binnen of buitenverlichting bieden.         

VOOR MEER INFORMATIE

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet