Samenwerkingsverband

 

Persbericht 13 september 2022

Samenwerkingsverband 

Door de recente ontwikkelingen in de markt, hebben P&P Agro-Techniek B.V. en Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen B.V. besloten om de handen ineen te slaan en samen de markt te gaan bedienen. We vinden het belangrijk om onze klanten een totaalpakket aan te kunnen bieden en het verlenen van 24/7 service.
We staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij storingen.

 

P&P Agro-Techniek B.V.

P&P Agro-Techniek B.V. verzorgt de complete inrichting in de agrarische sector en is o.a. dealer van VDL Agrotech en Schauer.

We zijn gespecialiseerd in droogvoerautomatisering van o.a. kettingsystemen, aanvoer vijzels / spiralen e.d., waarbij de klant geheel ontzorgd wordt. Vanaf het doorspreken van de plannen tot en met het compleet opleveren van de installatie en eventueel het afsluiten van een onderhoudscontract, zodat de klant 1 aanspreekpunt heeft.

 

Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V.

Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. verzorgt de aanleg van elektrische installaties in de industrie, utiliteit, woningbouw en bij agrarische bedrijven. We installeren onder meer licht- en krachtinstallaties, leggen datacommunicatie aan en verzorgen gebouwenbeheersystemen. We zijn ook dealer van Fancom en Stienen.

De noodzaak tot verduurzaming heeft ertoe geleid dat we onze werkzaamheden en expertise hebben uitgebreid met zonnepanelen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Het advies naar onze klanten gaat van engineering, ontwerp tot aanleg en onderhoud, coördinatie en het verhelpen van storingen.

 

P&P Agro-Techniek B.V. en Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V.
"Voor nu en voor in de toekomst"

De combinatie van jarenlange ervaring, het toepassen van uitsluitend hoogwaardige kwaliteits-producten, samen met onze teams van toegewijde medewerk(st)ers, is uw garantie voor een optimaal eindproduct.
Daarnaast hebben we in onze magazijnen in Boekel en in Mill vele onderdelen op voorraad.

Voor meer informatie over Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V., klik hier https://www.etbvanlanen.nl/

Naar het overzicht
 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet