Vacature administratief medewerker / medewerkster

P&P Agro-techniek B.V.

De Vlonder 17
5427DB, Boekel

Bij P&P Agro-techniek zijn we op zoek naar een gemotiveerde administratief medewerker / medewerkster om ons team te versterken. Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met stalinrichting met o.a. voerautomatisering. We vinden het belangrijk te streven naar efficiëntie en nauwkeurigheid in onze administratieve processen.

Functieomschrijving:
Als administratief medewerker / medewerkster bij P&P Agro-techniek ben je verantwoordelijk voor diversen administratieve taken (in overleg) voor 8-10 uur per week.

  • Werktijden in overleg
  • Kennis van Syntess atrium is een pré

Voor een vrijblijvend gesprek graag mailen naar [email protected]

Naar het overzicht
 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet