Schauer


Spotmix (welfare):
Of het nu gaat om het vloeibaar of droog-voeren van u dieren of het transporteren van stro naar de varkens, wij kunnen d.m.v. de spotmixinstallatie een passende oplossing bieden.
Door het leveren en in bedrijf stellen van een zeer degelijk en betrouwbaar volledig automatisch systeem kunnen we u helpen kosten en arbeid te besparen en de leefomgeving in de stal te optimaliseren.
Bijkomend voordeel is dat de ondersteuning en service vanuit ons kantoor gevolgd en bijgestuurd kan worden, zodat de responstijd bij dvragen of aanpassingen tot een minimum gereduceerd kan worden.

        

VOOR MEER INFORMATIE

Voerstations en Mamados :
Compident voerstations zijn er in verschillende uitvoeringen, maar verstrekt voer aan o.a. grote dynamische groepen tot wel 80 zeugen. Individuele selectie of centrale selectie is mogelijk! Het station is robuust en duurzaam. De nieuwe elektronica van de Compident 8 is ideaal voor "Smart Farming" Eenvoudig en vanzelfsprekend!

MamaDos is een centraal droogvoersysteem dat wordt aangestuurd door de Topo voercomputer. Het systeem maakt het mogelijk om ofwel de hoeveelheid voer per zeug en dag en meerdere doseerintervallen per dier aan te passen aan de voercurve, ofwel sensorgestuurd door de voeropname van de zeug te doseren. Dit kan de voeropname verbeteren.

         

VOOR MEER INFORMATIE

Stro-matic
Automatisch stro instrooien in uw stal, dit kan nu met Stohmatic, een zeer degelijk en betrouwbaar volledig automatisch systeem wat u helpt kosten te besparen en de leefomgeving in de stal te optimaliseren. De grote balen stro worden gehakseld waarna het stro gelijkmatig en nagenoeg stofvrij over de lig-plekken of volledige potstal wordt verdeeld.
Volgens de fabrikant kunt u 50% stro van uw stro kosten besparen.

Strohmatic light 80
Deze nieuwe versie van de stromaic verdeeld het stro via een kleine diameter buis door u stal waarbij de balen gehakseld worden en d.m.v. een afzuigsysteem de stof wordt onttrokken voordat het stro in de stal wordt verdeeld.

          

VOOR MEER INFORMATIE

Welfare:
Schauer is op het gebied van dierenwelzijn en welfare systemen zeer vooruitstrevend.
Dat betekent dat ze voor o.a. kraamhok in de breedste zin een passende oplossing kunnen bieden voor diverse huisvestingsystemen.
Daardoor kunnen we indien gewenst de complete inrichting inclusief voederautomatisering voor u verzorgen.
Ook indien u tradiodioneel wilt bouwen.

         

VOOR MEER INFORMATIE

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2024 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet