Actueel

Geschreven op

Besturingskast

Door het gebruik van onze nieuwe besturingskast voor diverse droogvoerinstallaties in combinatie met de controller voor besturing op afstand is het mogelijk om via de pc, tablet of telefoon op afstand alles te controleren en eventueel bij te sturen.

Lees meer

Geschreven op

Stro-matic (Automatische stroverdeler)

Strohmatic opgeleverd medio 2021 bij een geitenhouder in Noord-Holland. Bekijk hier de video

Lees meer

Geschreven op

Logo

Na 24 jaar vonden we het tijd om het logo een upgrade te geven. Er is gekozen om onze bekende krul en de kleuren combinatie zo veel mogelijk intact te houden. Daarom hebben we voor deze nieuwe combinatie gekozen.

Lees meer

Geschreven op

Overname Claassen agro service

Wij hebben het genoegen u mede te delen dat wij per 1 januari 2021 onze bedrijfsactiviteiten hebben uitgebreid met de overname van Claassen agro service. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Lees meer

 

Partner voor de toekomst

P&P Agro-Techniek is de juiste keuze en uw betrouwbare partner op het gebied van stalinrichting en droogvoerautomtisering. Wij zijn actief in de varkens, rundvee, pluimvee en geitenstallen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van o.a. droogvoerautomatisering en de service die we hierbij bieden, zijn we de partner voor de ondernemer van de toekomst.

Wij kunnen u ontzorgen door de verkoop, het monteren en aansluiten/ in bedrijf stellen van alles wat u wenst op het gebied van o.a. droogvoer in de breedste zin van het woord.

De jarenlange ervaringen, de korte lijnen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de producten of diensten van P&P Agro-techniek? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0492-32 61 17

VRAAG INFORMATIE AAN

© 2023 P&P Agro Techniek
Website: De Geus Internet